programma veiligheidsontwikkeling

“Als je de vijand kent en jezelf begrijpt, hoef je je geen zorgen te maken over de uitkomst van honderd gevechten. Als je jezelf realiseert, maar niet meer de vijand, voor iedere overwinning won je ook een nederlaag. zelf, je zult in elke gevecht vallen. ‘ – zon Tzu [1]

Invoering-

De beste manier om je vijand te begrijpen

het realiseren van je vijand is van cruciaal belang om hem eenvoudig te vechten. Beveiliging moet niet alleen worden geleerd door middel van netwerkverdediging, maar ook door gebruik te maken van de kwetsbaarheid van programma en systemen die worden gebruikt voor kwaadwillige intenties. Aangezien de computer aanval tools en tactieken blijven verbeteren, zien we binnenkort de belangrijkste, levensstijl-effectieve routine. Desalniettemin kunnen we een meer ontspannen wereld creëren, met gevaar dat tot op een acceptabel niveau wordt beheerd. Om daar te komen, moeten we vanaf het begin veiligheid in onze systemen combineren en gedrag deegwaardige bescherming testen voor de periode van de applicatie levensstijl cyclus van de aanpak. Een van de cruciale fascinerende benaderingen van het bestuderen van computerbeveiliging is het leren en analyseren vanuit het oogpunt van de aanvaller. Een hacker of een programmeerkracker maakt gebruik van verschillende applicaties en instrumenten om zwakke punten in gemeenschaps- en toepassingsbeschermingsfouten te analyseren en te onderzoeken en te exploiteren. Het uitoefenen van het programma is precies wat het voelt, het nemen van vaardigheden van een kwaadaardig programma of fout en het herontwerpen van het programma om het voor hun talenten te laten werken.

Op een soortgelijke manier zou uw individuele aanraderlijk begrip zeer onbetaalbaar zijn voor criminelen. Deze aanvallers kijken mogelijk naar gevoelige informatie om te gebruiken in identiteitsdiefstal of andere fraude, moeite om geld te wassen, informatie die nuttig is in hun criminele handelspogingen of toegang tot verschillende dodelijke doeleinden benaderen. Waarschijnlijk zijn de voornaamste verhalen van de afgelopen jaren de haast van georganiseerde misdaad in de laptop aanvallende handel geweest. Ze maken gebruik van industriële benaderingen om geld te verdienen bij pc-aanvallen. Deze misdaadstijl kan ook enorm lucratief zijn voor diegenen die de bankkaartnummers zouden kunnen stelen en promoten, identiteitsdiefstal kunnen plegen of zelfs geld uit een doel onder kans van DoS-overstroming kunnen onttrekken. Extra, als de aanvallers voorzichtig hun tracks dichten, zijn de kans om naar de gevangenis te gaan veel verlagen voor pc-misdrijven dan voor vele vormen van lichamelijke misdrijven. Tenslotte kunnen aanvallers door middel van digitale straffeloosheid functioneren vanuit een buitenlandse basis vanuit een land met weinig of geen geautoriseerd kader met betrekking tot pc-misdaad vervolging. [1]

Huidige veiligheid

Het beoordelen van de kwetsbaarheden van de toepassing is het belangrijk om de huidige bescherming te verbeteren binnen een procedure of hulpprogramma. Als u dergelijke kwetsbaarheidsevaluatie opstelt, moet u alle gaten in de software overwegen die een risico zou uitoefenen. Deze procedure moet de kenmerken van zwak punt benadrukken en helpen bij het opbouwen van een kader voor latere analyse en tegenmaatregelen. De beveiliging die we momenteel hebben, samen met firewalls, tegenaanval software, IP-blokkers, netwerkanalysers, virusbeveiliging en scanning, encryptie, gebruikersprofielen en wachtwoordleutels. Uitbreiding van de aanvallen op deze algemene functionaliteiten voor het programma en het computersysteem dat het meest voorkomt, is het creëren van software en methoden die meer geschikt zijn.

Je hebt misschien een missie die een consument-host module vereist, die in veel situaties de aanvangsfactor is waaruit een proces wordt gecompromitteerd. Het begrijpen van het kader waaraan u gebruik maakt, waarbij de kernel betrokken is, is waardevol om een ​​aanval te voorkomen. Een stapel overloop is een functie die in een software wordt genoemd en toegang tot de stapel om de belangrijkste kennis te verkrijgen die gelijkwaardig is aan lokale variabelen, argumenten voor de functie, het retourhandvat, de volgorde van de operaties binnen een structuur en de compiler die wordt gebruikt . Als u deze kennis verworven, kunt u er voordeel van hebben om de invoerparameters op de stapel te overschrijven die nog een andere invloed moet leveren. Dit kan onbetaalbaar zijn voor de hacker die een begrip wenst te krijgen die hen toegang geeft tot een man of vrouw’s account of voor iets zoals een SQL-injectie in de database van uw bedrijf. Een andere oplossing om hetzelfde effect te krijgen zonder de grootte van de buffer te bepalen, wordt verwezen als een hoopoverloop die gebruik maakt van de dynamisch toegewezen buffers die moeten worden gebruikt wanneer de afmetingen van de informatie niet bekend zijn en reminiscentie behouden wanneer toegewezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *